Goedkope anti-inbraak Rotterdam

anti-inbraak-rotterdam

Iedereen wilt zich veilig voelen in zijn of haar eigen huis. Dat is niet meer dan normaal. Het zou heel verveld zijn als u elke ochtend naar uw werk zou gaan met het idee ‘ik hoop niet dat mijn kiet leeg is als ik thuis kom’. Maar wat kunt u er nou aan doen om er voor te zorgen dat u dit gevoel niet (meer) hoeft te hebben? Een aantal goedkope, effectieve anti-inbraak methodes die wij krijgen van een slotenmaker in Rotterdam.

Laat het doen overkomen alsof u thuis bent

Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, is het nooit slim om alles pot dicht te doen. Als het een paar dagen donker is bij u thuis, hebben inbrekers dit al gauw door. Om alles open te laten is ook zo wat. Vraagt u daarom een vriend of een goede buur om elke dag even de gordijnen iets meer open of dicht te doen, of om de container te verplaatsen in uw voortuin. Vraag en buur te parkeren voor uw deur of op uw parkeerplaats.

Tegenwoordig kunt u ook alles via de telefoon besturen. Bijvoorbeeld licht en geluid in uw huis. Zet in de avond even de lampen aan, en rond bedtijd doet u met 1 druk op de knop alle lichten weer uit.

Zichtbaar alarm

Of u nou wel of geen alarmsysteem heeft, het kan geen kwaad als mensen denken dat u er wel een heeft. Op het moment dat  inbrekers denken te weten dat u een alarmsysteem heeft, denken zij wel twee keer na voordat zij uw woning binnen gaan. U kan het doen overkomen alsof u een alarmsysteem heeft door een al dan wel niet werkend apparaatje op te hangen. Ook kunt u een bewakingscamera ophangen. Ook bij de camera maakt het niet uit of deze wel of niet werkt.

Natuurlijk zou het, het beste zijn als u een echt alarmsysteem heeft, of echte camera bewaking. Maar helaas groeit het geld niet op de rug.  U kunt daarom ook een bordje kopen waarop staat ‘pas op voor de waakhond’.

 

Be the first to comment on "Goedkope anti-inbraak Rotterdam"

Leave a comment